Friday, 21 January 2011

dtg lewat + bj kurung + cr barang hantaran

 DATANG LEWAT

urmmmm...hari jumaat , penghulu bg hari...aq datang lewat  g kije,sampai dalam kol 11 lebih sal g gerak g bmi dlu ngan rozi,die da urusan ngan sir azmi..aq lak urusan ngan finance r pe g...x abish2 sal duit...nak duit cepat,bg bali bapak lambat gle...aduhhhhh...jd myampah lak aq..hurmmm...nak ikotkan bukan aq sorang myampah kat finance bmi ni..majoriti smua student r....dah la masing2 belagak, x ramah ngan student..cm bagus jew...kami tau yg bayar gaji korang...pk r balik...x salah pon lau cakap bek2 ngan kitorang ni..kije wat care kijew...jgn r nak lengah2...plssssssss....tolong jangan myusahkan orang len k...urmmmmm....


baju kurung

hahahhaha..ri ni jg aq kai ju kurung...tp bukan bj aq..hahahahha...baju housemate aq feeqa zakey..nasib r muat..urmmmm...ni smua sal bmi jg r...x formal x leh jejak kat office, bapak banggang....myampah pon da...tp aq ikhlas kai ju kurung 2..thanks feeqa zakey sal bg pinjam bj 2 k..sorry jg sal sy cume da 1 je bj kurung, so kita tukar2 pakai je ea.cuti raya cina t baru nak g anbik bj kat jb..bru leh melaram bile ari jumaat....

CR BARANG HANTARAN

Barang hantaran?????sape punya kah????
heheheheh...kak shida punye r, supervisor aq ni hah...die nak kahwin bulan 3 ni..so kitorang banyak gak r tukar2 idea nak wat hantaran, dr segi colour n pe nak bg..ok gak r...besh2..aq sk bahagian cm 2..x tau r..aq minat r..mmmmm...n barang hantaran die lak aq yg wat...die bli barang aq tukang buat jew...ok la...kije x banyak pon..mlm  or sabtu ahad leh r wat benda 2...x la susah sgt pon..just kena kreatif jew..urmm...t la bile dah siap aq akan share kan pic nyer kat blog aq ni..hehehhehe...
oppppppppsssss...bukan td kita nak cite sal cr barang hantaran kew???lari topic ni kan...urmmm...k nak cite ni...aq , rozie n kak shida dengan nek viva putih kat shida menuju ke Taman permata...huh..rambang beb g c2..cantik2 n murah2 gak r..besh2,...cm x sabo dah nak kahwin...wahhhh..gatal..sebenarnya bukan sk sal nak kahwin pon, just sk time kije kahwin 2 jew...hehheheheh 2 jew r yg mampu share...

No comments:

Post a Comment