Friday, 25 February 2011

25febuary2011


ni la status yg ada kat wall aq tuk ri ni....ppg td dlm kol 4 lebih..aq telah dkejutkan dengan perut yg amat sakit..x pernah la aq sakit perut sampai g2...aduhhhhhhhhh..mguling2 aq..nak kate peot,x jg la...sal aq bru je smalam mandi wajib..mgkin sbb x makan kot,ke sbb makan magi????x kan la sbb makan magi kan..pelik....x kisah la skrg die semakin ok dah...lau sakit g mmg aq bik mc ri ni...
n g 1 nak cite sal sorang mama ni hah..aduhhhh..dah a aq sakit perot ppg 2,leh lak tgk hp da lak no die misscol no aq,,aikkkkkk..pehal ko?????aq da utang ko kew??? sengal........meluat lak aq...beria lak..bkn ko dah da awek kew name die anastasia 2..hahahaahahhaha..owg sabah ea...sesuai kot nan ko, n mgkin jodoh ko..mg berbahagia la yew....aq x pernah ganggu idup ko...sooooooooooooo....ko jgn la nak sebuk hal aq ok....aq dah pernah warning ko kan......
sib la aq bik inisiatif lebih awal tuk mem block die kat fb aq...hahahhahaha, senang trus x nampak...hohohohohoh..ingat aq sk...hahhahaaahah..wat semak jew...aq kenal ko la...rupa n perangai x menunjukan itu engkau yg sebenar..hahhahahahha,,n aq dah bahagia sekarang....so kau buat haluan ko sendiri yew...x mgkin aq nak pandang kbelakang lg..no no no...lg2 engkau..lawak...cm ne aq leh sk kat ko dlu....pelik2.....eeeeeeeeee..plsssssssss la ....
lawak lak ri ni,aq cr2 la lagu "bila cinta" lagu yg da kat cita lagenda budak setan 2 leh lak jumpe lagu lame ni......meh aq share.hahhahahaha..layannnnnnnnnnnzzzzzzzzzzzz....ye la,dah bis loading kan..layan je r..







mgapa mnyinta andainya tak setia

tak usahlah bercinta jika hnya berpura..

bla ht da jemu mula b'pling tadah..

tak pnah dfikirkn org yg ditinggalkn

trsiksa sayu pilu..

hahahahhahaha..lirik lagu ni..urmmmmm.....ni dlu r..skrg..nan my lover jew..sy syg die...

Thursday, 24 February 2011

miss my niece


hhihiihihiih..ni la mmy 1st niece siti nursyafiqah bt taib..so anak taib la ni ngan effa..hhahahhahah....isshhhhh...dah masuk 4 tahun dah budak ni..geram jew aq nan die ni..mantul lebih...lau ckp dah cm owg tua...mcm2 die ckp nyer....susah2..budak sekarang ni..kalah ibu n abah die...nan aq die takut2 berani jew....sbb aq ni sayang bdak tp da tegas cikit lau buat salah..mgkin 2 cara aq...skrang pika dah jd kakak..so die nampak lebih matang,x terlalu manja cm dlu..tp tetap ligat ...geraaaaaaammmmmmmmmmmmm...lau aq xda nak cr2,lau aq da jd kawan gaduh jew..yg aq ni sk menyakat..hahahahhaha..pika ni hyper active...lau da kwn sebuk x nak tdo....lau abik adik die lg r...tp skrg aq jauh nan die...dah bbln jg r x jumpew....col jew slalu, 2 pon die dah tanye2,ble nak balik.....tgu auntie noy balik yew....




           

ni lak niece aq yg ke 2 ,name die grand jg la...nur adriana nasuha bt taib, ni anak effa nan taib jg la ni...urmmmm...comel gler...die lahir pon same bulan nan aq,bulan 10..ehhehheheheh,,t kita sambut same k cuha....hehehhehe..baby2,rinddddddddddduuuuuuuuu nyer kat kamu..mase ni die x kenal g nan aq..tp die x kisah kot nan smua owg...aq rase die ni seorang yg lemah lembut,x cm kakak die..mgkin sbb name die..n dah beso mesti comel cm auntie noy die ni..excited nak tgu die beso.nak tgk keletah die..pika dah beso sgt, dah x syok sgt.......hehehhehehehhehe...aq balik bulan 3 ni harap2 dah beso dahhhh...excited gler.....

Wednesday, 23 February 2011

aq x pernah lupa semua kawan,dr yg jahat sampai yg terbaik


ni aq x ingat form bpe..form4 kot..comel kan aq....ni dak kelas aq ni...ani,anis,ain n ana...depan smua a kan..i like...aq sk owg depan mula nan A..t anak2 aq smua nak depan huruf A .

ni lak dak kelas aq mase kat BMI..1st2 masuk kelas..aq sorang je pompuan..segan takut smua da..tp diowg ok la..backup aq time dak kelas len buli aq..kkdg diowg buli aq gak..dlm reramai ni kan,tgk 3 owg je yg grad kat BMI ni..urmmmm..paham2 je la BMI cm new..x same tempat len..x cy try la study c2,bru tau cm ne..

ni la anis..comel kan..cun gler..sk sgt ngan die..die bukan lawa jew..lembut sopan bek lg tau...n die x kisah kwn nan sape pon..die kawan aq mase orentasi kat BMI..die sgt sporting gle..slalu nan die..same tinggi nan aq je die ni..

ni kwn BMI gak..name pgilan die stacy ..die besh student gak la..die rajin study..dr ni dr kota belut,sabah..die same umo nan aq jew..tp ic die tlis lebih stahun dr umah die..biasa la owg sabah kan.


ni na..ex classmate aq n ex roomate..die 2 sem je nan aq,cian die..mgkin die x leh bawak...die owg pasir putih,kelantan..xpe na mgkin rezeki ko tempat len kot,rajin berusaha k..g.luck.

ni dak2 kelas aq mase form 4..

dan yg ni lak mase form 5..hehehehehe..comel kan..cube teka aq yg mane..

then ni lak dayah besar..exhousemate n exclassmate...die lak owg perak..

ni kawan2 kat BMI..time ni g jogging..hahahhaha..nak jg badan la konon..hihihiih

then ni la umai..hehehehe..umai miss ler...die pon x lame kat bmi,sal g poly,die takut x leh bawak kat bmi 2..urmmmm...smua nak g tgkan dyah..sad...skrg umai dah kawin dah nan lan..lame kot die bcinta,dr spm g..mg kekal sampai ke syurga...amin..

ni aq,atin n na..time ni mase sem 2 ot..x ingat la..tp x silap ni kat sogo..ejalan sakan mase dpt loan mara..hehhehehe..x bli pe pon,just keperluan...


Friday, 18 February 2011

Keputusan : 8 Rabiul Awwal 1408 Hijrah iaitu hariSabtu.
Sifat : Mempunyai perwatakan yang baik. Mungkin anda akan mendapat pangkat yang besar, menjadi orang yang berpengaruh atau kaya tanpa diduga, Insya'Allah. Dalam pekerjaan ramai yang menyukai anda. Walau bagaimanapun, sifat negatif yang ada pada anda termasuklah kurang sabar, keras hati dan mudah marah.
Hari: Sabtu

ingat akan kematian

ppg td,mase tengah iron bj la kan..ttibe aq teringat akan ke 2 arwah adik aq...terasa sedey sgt..aq rindukan diowg..aq sdey ssgt,mmg terasa la bile xda..mak abah,along,angah,uda n sadam pon mgkin  rase pe yg aq rase kot..mgkin diowg diamkan,same cm aq wat..cm x da pape jew...tp dalam sape yg tau kan,...alhamdulillah,semalam sempat jg aq sedekah kan yassin tuk diowg,mg akan ku amalkan setiap minggu..insyaallah..
cm nak meleh lak air mata ni..aduhaiiii...sebak2
adik aq yg last dah 7 tahun dah tinggal kan kitorang n yg g sorang dah masuk 1 tahun...mg roh nya dcucuri rahmat..
sejak diowg xda,aq selalu ingat akan mati,setiap mase la..kkdg sampai takut..sampai kadangkala aq kan nangis sorang2 bile pk bila ajal aq akan tibe,cukup ke amal aku,dosa aq dampunkan kew,cm ne keadaan mak n abah aq,keluarga ,owg2 tersayang n kawan2 aq...arghhhhhh....sangat sakit lau makin dpikirkan,sebak ssgt..bila dpikirkan balik,smua manusia akan mati n cume kita x tau mase atau tarikh nyer...bila datang seru nyer,time 2 jg la kita akan dicabut nyawa....
" ampunkan dosa2 ku ya Allah,aq hanya insan yg lemah dan x terlepas dr membuat kesilapan..."
dan aq slalu tpk sempatkah aq betaubat,amalan aq dterima ke tidak,sempat kah aq berkahwin,sempatkah aq mempunyai anak, sempat kah aq berbakti kepada maka abah aq....dan yg paling penting dalam idup aq sempatkah aq nak didik anak2 aq ke jalanmu Ya Allah..menitis g air mataku...
setiap hari akan aq selalu berdoa,untuk Allah panjangkan umurku untuk owg2 yg aq sayang..
sebab aq dah x sempat tuk jalankan tanggungjawab aq kat 2 owg adik aq..
mase 2 aq tgh bik spm n mase g sorang meninggal lak aq ngah final exam kat bmi...agak rumit smua bg aq tuk terima , tp aq kena kuat cm mak aq....kuat n cekal... 
so aq x dpt nak blanja diowg,support diowg sambung study..arrrrghhhh/......sekarang aq dah x leh nak bg pape g kat diowg,pape skrg,aq akan lebih kan keluarga aq dr diri aq sendiri..sebab aq x nak terlepas lg dr smua 2...mg aq sempat tuk berbakti pada orang2 yg aq sayang...amin..

Thursday, 17 February 2011

♫♫sweet sgt lagu ni..layan jom.♫♫







Sungai Lui lyrics

Pejamkan matamu untukku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu di sini tempatmu
Walau berubah di mata kita tetap indah
Selagi kau masih percaya

Ketawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus kian berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya

Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap kau masih percaya

Buka matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya

Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini

tentang seseorang

aq nak taip pon x larat ri ni,,otak jam n tangan pon lemah jew..badan sakit2//..urmmmm..nak demam..knp skrg aq leh demam sebulan 2x..aduhhhh..x larat..anti body x kuat kew???n sekarang sering sgt gelap mata, n pening2 lalat.....dugaan apakah lg nak datang..mgkin Allah nak uji aq, n mgkin jg Allah nak hapus dosa2 kecil ku..mg2 cm 2 la..urmm...alhamdulillah..
status blog aq ri ni tentang seseorang...siapakah..????n knp nga die?????urmmmm..panjang cerita nyer....
die dak tempat aq pract ni..tp die dah kije r kat cni..xyah ckp la die orang mane..jd isu nanti...tp skrg memang pon dah jd isu,tp x beso sgt r.hahhahah..pe masaallah die pon aq x tau,,,sengal mengal btul...aq xpaham orang yg cm ni..otak kat lutut kot..pelik sgt pelik r...die yg add aq kat fb ni,ye r aq ingat biasa2 r,owg yg aq kenal je aq approve,so aq approve la..urmmmm...pas2 die chat la kat fb 2...rozi ckp umo die sbaya rozi,ye kew???ntah la..aq pon x nak tau pasal die lebih lanjut,owg cite aq dengar je r.....hurmmm..dr ilp je pon..bukan aq nak ckp ilp x bagus..tp die 2 belagak sgt r,bru pandai autocad je pon,nak ckp aq bodo la..lembab la n seangkatan lg....aikkk..lebih kan die ni,cm terbek jew...sengal jgk,lau die pandai sgt pehal jd installer jew..asal x jd yg lebbih bek???/bgus ke ko????mgkin care didikan die cm 2 kot..owg x leh trima kenyataan mmg cm ni kot..tp kwn2 aq ckp n maksu aq pon ckp,ore tempat die ni mmg cm 2 smua...sk cr masaalah,cr pasal..wat huru hara,,pelik2 jew.....
punce nyer da la 1 hari ni,die leh lak ckp yg die sk kat aq..aq pon relax je r jwb aq dah da pakwe n aq bakal tunangan orang..so paham la keadaan aq..aq just ckp g2 je r....tp die jd kalut lak...bangang x bangang????
n ri isnin ri 2 r mcm2 die ckp aq..die ckp dak2 pract ni smua gedik2..wahhhh..gedik ke kitorang???adakah gedik 2 cm x layan die n just tgk pc slame da kat offiice n wat kije masing2???adkah i2 gedik????mane die blaja erk??hahhahahahhaha..pas2 aq ckp r aq nak blok die..dan2 r die ckp die saje nak uji psycolgy aq..hhahaa...dah aq ngan senyum nyer terus memblok..nyah ko dr friendlist aq...ingat aq heran kew??ingat ko hot????ingat aq ni pew??huh x semudah 2 aq sk kat orang la beb..pakwe lg terbek....x mgkin aq nak lepas kan die cm 2 jew....otak aq x senting lg.......akal cetik btull...ilmu x cukup,lg mau ckp aq cm 2..budus2......g blaja lg la weiii..suh mak ayah ko cr beradap ble berckp dengan orang....n gunakan akal sbelom bcakap.....


Wednesday, 16 February 2011

~~salam maulidur rasul~~

selamat menyambut maulidur rasul tuk semua umat islam semalam....
semalam sambut maulidur rasul kat umah jew, g  berarak pon..lau da kat kampung legh jg g berarak cm kecik2 dlu..ppg dah excited..skarang nak berarak kat mane pon x tau..huhuhuhu..sad2..urmmm..lg pon bukan kenal sgt ngan orang tempat aq tinggal skrg 2,duk c2 kua pg balik petang, x tau sgt la pe blaku siang ari..mlm tdo je r..hehehehheheehhehe....
tempat kitorang tinggal ni bbtul depan masjid,tp xda owg berarak pon semalam...mgkin x buat kat c2 kot,buat tempat len..tah la...ye la kot..hehehehe...,xda info pape pon..pape pon masih leh sambut dengan menonton tv,alhamdulillah..aq masih mgingati rasullulah...
ttibe bila tulis blog,pasal maulidur rasul ni teringat waktu kecik2 dlu kan..hehehehhe...kat sek agama la paling meriah skali..macam2 aktiviti da...mesti korang pernah rase jg kan.hehehhe..seronok,tp skrang meriah lg x erk cm dlu..????ntah la....adik aq smua dah beso2 ..so x tau la pe aktivitiyg ada...cm dlu aq slalu masuk marhaban,nasyid,azan n pertandingan khat dan macam2 g la....hehehehhee..nasyid n marhaban slalu gak r menang..biasa la mantap la kate kan...hehhehehe perasan sudah..kawan2 sekelas aq mesti ingat kenangan ni..heheheheh..ble ingat balik lawak pon da..blatih bukan men semangat gle...enjoy....khat lak, skali je pernah menang 2 pon saguhati..alamak....ok la jg, dr x dpt langsung kan..hehehehheheh..pape pon kat sini aq da share lagu yg slalu da ble time maulidur rasul,korang mesti tau nyer..
Salam Hari Kekasih Allah....
♥♥♥ Buat junjungan ♥♥♥
♥♥♥ Nabi Muhammad S.A.W♥♥♥
♥♥♥اللهم صل الله على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه والسلم♥♥♥
..selamat mendengar..













Monday, 14 February 2011

monday

menu pg ni jemput2 ikan bilis..hehehehe...senang jew..malas nak masak lauk tuk ri ni..so 2 je la makanan tuk ri ni sampai petang..balik kije t bru masak tuk makan malam,,hehhehe...diet sikit kan..asyik makan jew..

mood ri ni,biasa2 jew....tolong rozi wat kije...byk gle kije die..cian tgk..kusut jew..tolong menolong 2 kan amalan mulia..so x salah pon lau tolong kan.hehhehe..ayat skema lak aq ni..
meh aq share pic kat office..heheheh..

ri ni jg la my lover g balik kg,die kate dah lame x balik kg..urmmmm...cian mak die..balik la syg.tgk2 mak, jgn lupe bg buah tangan n duit kat mak, x byk sikit pon bg la..just ingat kat mak sikit ble senang,jgn susah je ingat kat mak...n sampaikan  salam..2 je la yg selalu aq g tau kat my lover ble die balik kg...ye la... 2 je la mak ayah kita kan...so slagi die masih da ni,berbakti la pada die,mg die x menyesal melahirkan kita..insyaallah...


x lupe jg..ri ni besday abah yg ke 55 tahun..dah semakin tua dah abah..smg makin byk ilmu n amalan..n mg abah sihat sejahtera..amin..


hujung minggu di puchong...

saturday & sunday
hujung minggu yg lepas ni aq g umah maksu aq kat puchong...umah baru...wooooooo...sgt besh ok umah die..town house..1 1/2 tingkat...siap renovate ...syok2...lau da pic dah lame letak..tp my SE  jahanam lak time 2...gle sedey....sad2..kesedihan dalam kegembiraan..ahahhahahhaha...
project aq n maksu kat puchong wat kek n coklat..hehhehe...menunjukan hasil yg memberansangkan...eeeee..anak2 die pon sk la ble mama die wat kek..excited gle...hehhehehe..insyaallah minggu depan sampai g kat puchong,tp x pasti g ye kakak syira n abg long..tguuuuuuuuuu....
bukan 2 je project kitorang,siap leh sampai balakong .....agak2 wat pe kat c2????hehehehhehehe..... 


Friday, 11 February 2011

Zivilia - Aishiteru




Aishiteru
Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan hati harus

Menunggu sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpa dirimu
Kadang hidup harus cari pengganti
Saat kau jauh disana

Gelisah sesaat sajak tiada kabarmu kucuriga
Dan tak berhenti dan tak akan sia sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus

Bertahan saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk ke dalam pikiran ku melayang
Kadang ku ada tempat dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Reff:

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Maka itu pejamkan mata mu
Dan rasa kan a... a... ku

Katakan cinta kita takkan perah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetian ini
Pada ketulusan ai... ai... Aishiteru

Brige:

Saat ku sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan gelisan dan
Kenyataan hidup tanpa gairah
Ou... o...

Banyak segala misi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

11 febuary 2011

salam jumaat ...
ri ni ri ke2 aq bawak bekal g kije...semalam wat nasi goreng jew...dan hari ni masak sambal sotong + ayam goreng + nasi putih heheheh..besh x???semestinya la beshhhh...wahhhh..hebat jg aq masak sambal sotong ni yew...boleh tahan...tp tuk aq makan je r kot ok..owg len x pasti r..hehehheheheh...angkat bakul lak aq ni..tp ok la hasil nyer,ppg bagun ..siap2..trus je masak....

kat office aq makan ngan kak shida, sal rozi die g nsn, balik lambat...so aq kena la makan dulu..kak shida lak bawak kue tiaw goreng, die kata adik laki die yg wat...ok la 2 kan..

xtau la nak cite pe g...t r sambung balik

Thursday, 10 February 2011

si SE & si Hitam & hp sweet

si SE
huhuhuhu..sedey la...SE sy dah idup segan mati x mau..urrrmmm...die nak minta yg baru kot...tp lom da rezeki la syg..sabo la dlu..tgu la lg stahun lg..urmmmm....die kejap2 mati2..adoiii...parah la cm ni...my love pon dah tanye knp asyik low jew..adoiii..jwb je r dah minta baru..hhaahahha....
toooooooooooollllong la sy,jgn merajuk yew..sy x boleh lau kamu xda..t sy jd susah at la..so,tolong jgn wat hal tau..t lau sy dah marah, sy kan baling kamu...SE  tolong yew...

si Hitam..

urmmm..si hitam dah sampai kat kl awal bulan 1 ri 2.dr jb ke kl...huh...8 jam kot sampai..kebas woooo..kesian kat my love,kena serahkan si hitam kepada sy..sorry k, t sy pulang la balik pada tuan kamu 2 lepas pract..2 pon lau sy dapat kije kat jb la..wat  mase ni saya pinjam dulu..ye la, sape g nak tolong sy kan..
ri 2 si hitam meragam tau, takut dah sy sal die x leh start..waaaaaaaa...sib la masih kat office,blom gerak g..dak2 office ramai gak la tolong..yg tolong start ramai n yg tolong gelak pon ramai..tp yg tolong tolak g bengkel cume 2 orang jew...pape pon thanks la pada yg tolong 2 yew....thanks ssgt..lau mati tgh jalan, x tau la da orang tolong kew x...risau2.....takut..smua da..tp....Allah selalu da utk menolong hambanya kan..
dr awal tahun hingga ri ni aq blom mandikan si hitam...nek buruk dahhh..xsk2..tp apakan daya,balik pon dah senja..nak kua mmlm takut la, sejak excident ri 2 n x nak la my love risau..x pe2.ptg ni tau sok sy akan antar utk mandikan kamu yew hitam..

hp sweet
si hp ni pon dah da kat pangkuan sy...urmmm..dah sebulan dah sy x sentuh kamu kan..cm ne, besh x da kat orang baru..mesti besh kan...hehehheh..tp kamu dah da kat pangkuan sy sekarang..kamu nyer anak sy x tau la sy letak mane,sy lupa la..hilang dah kot...nak bli mahal..hp sweet ni pon sy perlukan kamu dsisi sy setiap mase, sal kije sy perlukan kamu..ri 2 sy nak install Autocad, tp x bole la..knp la gak nyer..ram beso lg..pppppppppp.ntah la..t la sy try cr driver len..mane tau bole..kamu pon jgn la merajuk2 ngan sy..

hopefully si SE, si Hitam & si hp sweet jgn la merajuk..
 sy sayang kamu

Wednesday, 9 February 2011

╔══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╗
☼ If I have a remarkable mother,i'll not let her die b4 me if i could!
╚══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════||

saya sayang mak saya

Ini gambar mak saya. Orang yang saya paling sayang dalam dunia.




kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia baik.

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia cool.

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia kuat.

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia lawa.

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia pun sayang saya.

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia selalu masak kan sy

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia pandai masak.

kenapa saya sayang mak saya?

sebab dia bestttttt......... hehehe

Anda pula bagaimana? Kenapa anda sayang mak anda? Sila jawab...haaa.... 


 








Tuesday, 8 February 2011

dyah hari ini

hahhahahahahha.....topic x leh blar..gheee...biasa la kan..sempoiii je r..ri ni 1 hari x wat pe pon..belek gambo...tgk2 blog tgk fb...urmm..2 je la kije nye...bosan la asyik wat sdd jew..nak install autocad x leh masuk lak kat lappy aq ni..aduhhhh..mgeluh skejap...urmmmm..jd malas lak nak blaja autocad...ishhhh...resah2..
dan ari ni jg la aq nyer mouse menamatkan riwayat nyer bsame aq, ddepan boss besar..hahhaha..lawak, cm kaca pecah..bederaiii..hancur..tp still myala...x pe la..aq pon x nak gunakan ko lg mouse...jauh2 aq bawak ko dr johor, dsini jg ko nak tamat kan riwayat...sob...sob..sob...
ri ni jg isi form klim duit tuk gaji pract...bru nak klim jew..blom dpt g pon...ala 300 jew..tp ok la..300 ni jg la support aq duk kat kl ni, sewa rumah, duit minyak moto n duit makan...alhamdulillah..rezeki sentiasa ada..kkdg da jg la dtolong2 mylove 2..thanks ssgt..wat mase aq blaja ni kan, aq x pernah g minta duit kat mak bapak aq..smua usaha sendiri.wlaupon 1 hari just makan rm2 jew...makan burger je time 2 slame sminggu...boleh tahan kew???boleh kot..ala malas la cite zaman2 2..hehhehe..


Sunday, 6 February 2011

5 febuary 2011

semalam...
kitorang mula2 rancang nak g jusco jew...pas2 aq cm malas lak nak g..urmmmm..pk2 blik,dah la aq jarang balik jb...cian lak kat my lover ajak kua...pk2...pas2 ajak die kua..ngan pastas je die ckp jom..hehehehhe..appy nyer...sweet la my lover ni....geramm....nak picit je pipi die...
nak tau x smlm kitorang g mane???hehehhee..mesti nak tau kan..heheh..smalam kitorang zoo tau...bukan zoo jb 2, ni tempat baru kot..nak kate baru x la bru sgt pon..cm dah lame jew..hheheh..besh wei kat c2...tp binatang x byk cm kat zoo negara atau zoo melaka or zoo jb 2..just biasa2 jew..
hahahhahah.malu r time ni..sal ekal yg tangkap gmbo..gheeeeee..mane la makcik reti posing2 ni

hahahha..cm ne erk nak panggil singa???

apakah ini di katekan posing..aduhaiii..x pandai nak posing ni..ni lah aq..aq mmg x reti nak posing..ntah la..cm memalukan diri lak nak posing..hehehheh

Hhahhaha..gaya tersendiri..cantik kan tempat ni..hehhehe...kat bawah jalan ni,da byk turtle..die tulis kat c2 da beribu2 turtle...ye kew????ntah la erk...aq pon x tau, aq x kira pon..tp aq tgk mmg byk gle r..