Tuesday, 26 July 2011

lallalallala~~~~

salam n good afternoon..(sal skrg sy update blog tghari..)
hehehehehhe....ri ni last pose ganti...hehehhehe...dah boleh update blog kat office ni pon kalau x banyak kije,time kije no more online just focus the work,2 yg xda mase nak update fb.tp skrg senang on9 fb kat iphone muchuk sy bg..wifi free...sampai x terpk benda len..pape pon still ingat my lover..gheeeeeee....i likeee..love u so much...

ri ni plan nak buka poce n my lover,tp kena tgu die balik kije..alaaaaaaa...lame nak tgu.....xpe3.....janji nak minta die blanja..hehehhe..cian die..tp x tau kat ne,makan je la mane2,sy x demand pon..xkisah...awk 2 yg cerewitkan..

bosan la x tau nak wat pe...benda same je...
pape pon mulut sering kali mengucapkan:Hasbunallah hu wanik'mal wakil...
die kate tuk elak kan tekanan..insyaallah..

dah nak akhir bulan july da yew,...skrg pon dah week 30...wahhhh..dah nak penghujung tahun..n dah nak masuk ramadhan...cepat nyer mase berlalu kan...sib ri ni last ganti ganti pose,....sok plan nak buat laksa johor...ingat nak sedekah kan kat kawan2 kat tempat kije..insyaallah menjadi la...nak ajak my lover berbelanja la ri ni..tuk wat laksa johor..mlm ni dah leh buat,sok tgl panaskan n bawak je....nak buat kek mixer rosak,so sblm wat kuih raya t dah nak kena bli yg baru,sal t susah la nak wat kuih raya....excited btul...sy mmg minat bab2 kuih ni..sape da resepi meh bg,mesti sy buat punye la..

dah la,xda idea la nak taip pe..tgu la nanti2 dyah sambung balik....

Sunday, 17 July 2011

3 bulan x menaip n merapu di blog.....




tq la pada yg slalu view my blog ni,sekian lame nyer x mengupdate blog ni,cm rase kekok plak nak merepek pe......yg pasti makin ramai yg bace blog dyah ni kan,terharu rasenyer......pada yg x sk kat dyah n sk meniru2 blog dyah ni.time kasih jg yew,tp lau nak tiru 2 minta izin ler......gagagagaggagaga.....saje je wat ayat g2 bio die trase...ni update blog pon kat BB my muchuk......ehehhehehehehe....sal kat office x leh update byk sgt kije,nak rehat pon xda mase.....ni pon dah bpe ri x mkn nasi,mkn benda bkn2 je...xpe la,janji kije settle....



dalam mase 3bln ni byk benda dah jd,byk benda nak taip kat blog ni....salah 1 nyer sy dah jd tunangan org,yg kedua kami dah da myvi,yg ke3 si bike dah settle bayo......yg ke4 sy dah kije hampir 3bulan...hhheheehehheehehhee......byk kan yg berlaku....meh jom ikuti pe yg dyah nak cite ni dr 1 sampai 4 pe yg blaku......







1)sy dah jd tunangan owg



lau x benda ni nak jalan bln 1,tp di tunda sampai bln 5 sal sy time 2 sbuk pract lg.....so bio la sy sampai duk jb,senang nak settlekan masaalah....dah selamat pon majlis nyer.....jom......sy nak share gambo2 sy.....













ni la time tunang 2,time ni pihak lelaki dah sampai dah..siap boleh posing2 g.....debaran nyer tuhan je yg tau, btul la owg ckp...cm x cy jew lau 2 kita nyer majlis..urmmmm..pape pon smua berjalan lancar...tq semua....







ni la owg kuat sy,yg banyak uruskan semua..my mom yg tersayang..lau die xda,x tau la cm ne kan...urmmmm..tq mak..mak sy tetap cantik wlaupon tengah sebuk2...senyum jew...still young wlaupon umo dah 50...biasa la,smua keluarga sy awek muda,xda pon yg tua sbelum umo....hehhehehe.......sayang mak lebih la...










yg ni lak,bakal mak mertua dyah..agak memalu jg time ni,wlaupon dah byk kali jumpe..tq makcik,time tunang 2 die dah ckp dah,pasni dah x boleh pgil makcik lg dah...pggil Mak.......Alamak.....merah muke trus,insyaallah makcik....hehhehehehhe..x biasa lg...lau jumpe pon still kena tgur ngan ekal..malu jew..










ni la tunangan dyah..hehheheh...tersimpul2 malu,cik abg ni mmg ..lau depan owg tersangat la malu..sopan die ckp,..love u syg,......g pon time ni akk die smua tgk,dyah pon malu..segan gler+cm x percy....xda nak over2 depan camera...xmanis lau owg pandang,ekal dah pesan awal2...tq syg tuk pesanan 2...







2)MYVI SE..



hehhehhehehehe....sk2..mule2 mmg nak bik kaler putih..tppppppppppppppp..panjang kan tp nyer,,...bio dyah je la yg tau......muke 2 x yah la tau kot....lau nak tau gak..6k jew..tq sygku sal usahakan yg ni...nak tgu myvi baru lame gler,raya x nek keta la,..xpe la,bik yg lame pon ok kot...tq kak long ekal jg sal byk tolong sal kreta ni....rumah jew kami xda g,tgu ckit hari g kot...insyaaallah..doakan yg terbaik jew..













3)superbike dah settle....




ni dah jd milik kekal ok...no more change..no more tolak ambik baru..hahahhaha..ni la selame nye