Tuesday, 26 July 2011

lallalallala~~~~

salam n good afternoon..(sal skrg sy update blog tghari..)
hehehehehhe....ri ni last pose ganti...hehehhehe...dah boleh update blog kat office ni pon kalau x banyak kije,time kije no more online just focus the work,2 yg xda mase nak update fb.tp skrg senang on9 fb kat iphone muchuk sy bg..wifi free...sampai x terpk benda len..pape pon still ingat my lover..gheeeeeee....i likeee..love u so much...

ri ni plan nak buka poce n my lover,tp kena tgu die balik kije..alaaaaaaa...lame nak tgu.....xpe3.....janji nak minta die blanja..hehehhe..cian die..tp x tau kat ne,makan je la mane2,sy x demand pon..xkisah...awk 2 yg cerewitkan..

bosan la x tau nak wat pe...benda same je...
pape pon mulut sering kali mengucapkan:Hasbunallah hu wanik'mal wakil...
die kate tuk elak kan tekanan..insyaallah..

dah nak akhir bulan july da yew,...skrg pon dah week 30...wahhhh..dah nak penghujung tahun..n dah nak masuk ramadhan...cepat nyer mase berlalu kan...sib ri ni last ganti ganti pose,....sok plan nak buat laksa johor...ingat nak sedekah kan kat kawan2 kat tempat kije..insyaallah menjadi la...nak ajak my lover berbelanja la ri ni..tuk wat laksa johor..mlm ni dah leh buat,sok tgl panaskan n bawak je....nak buat kek mixer rosak,so sblm wat kuih raya t dah nak kena bli yg baru,sal t susah la nak wat kuih raya....excited btul...sy mmg minat bab2 kuih ni..sape da resepi meh bg,mesti sy buat punye la..

dah la,xda idea la nak taip pe..tgu la nanti2 dyah sambung balik....

No comments:

Post a Comment