Friday, 19 August 2011

jumaat..akhir minggu ke3 puasa..week ke33

salam ramadhan...
harap2 penuh dengan keberkatan ...insyaallah..
alhamdulillah,ponteng puasa hanya 6hari je,xbanyak nak kena ganti...biasa la perempuan mane boleh puasa penuh..insyaallah akan diganti seawal mungkin..

tahun 2011 ni xda mood la nak beraya,xda feel nak beraya...dengar lg raya pon,cm biasa je.urmmm..knp dengan aq ni..tp puasa tetap puasa jg,mgkin dah dekat2 t kot bru semangat nak beraya...
nak buat biskut raya pon malas..hahahha..tp 1 jenis dah jd dah..tp x nak share dlu gamboo nyer..tgu yg len2 dlu..sok sabtu ahad akan buat 4 jenis lg..insyaallah lau penuh tekad n penuh semangat,jadi la 4 jenis...my lover plss jgn da plan pape emergency ye...love u so much..

cite sal my lover...ri ni nak buka dengan die...yehaaaaaa...smlm die ajak buka same,tp sy xboleh,smlm kena masak kat umah..ri ni dah g tau mak,nak g makan mcd..nak gcb or double gcb...yew,.,.mmg sy kuat makan..so jgn jeles ye..wahhhh..terliur2 dah ni...my lover ckp,xkisah pon,kan abg yg blanja..bkn slalu pon kan..padahal sy tau die x sk makanan cm 2..fast food n wastern..die sk makanan biasa..xpe..t singah la bazar memane kita bli nasi ambang ok...syg sk 2 kan..dont worry,sy memahami kamu syg.gheeeeeee..

cuti raya..
wahhhh...cuti raya lame siot..rase boring pulak cuti lelame ni..urmmm...nak wat pe erk raya t..cuti start 29hb hingga 4 sept..tepu la duk umah..tp lau my lover ajak beraya ok la,tp die cuti 3hari jew...nak beraya mane..duk umah je la,melayan budak2 beraya la....sonok jg,teringat dulu2 beraya..hehehheheh..dlu beraya,xkisah pon dpt duit raya ke x...skrg,siap mintak..hehhehehe...dlu n skrg pon lain kan......

sblm cuti ni dah boring,brg product x jalan,ye la nak cuti kan..so slow la cikit..urmmm..duk makan gaji buta je ni...kat office majoriti smua dah kawin,da 2 3 org x kawin..masing2 sbuk dengan anak nyer bj raya la,dengan kuih raya,kerepek..mcm2...seronok je..yew la,org da keluarga ni len,len dengan kita yg duduk dengan keluarga ni..pape pon just nice la,masih mempunyai keluarga yg besar jg...

n skrg x tau nak taip pape g,time bayak idea banyak lak kije nyer..sampai x sempat nak update blog..busan........busan... n xsabo nak tgu mase balik..sal sok cuti..

sok nak melayan kerenah:tat nanas,gajus,badan n 1 g x plan g...shell chease tart kot..nak buat bbyk..sonok...

No comments:

Post a Comment