Thursday, 24 February 2011

miss my niece


hhihiihihiih..ni la mmy 1st niece siti nursyafiqah bt taib..so anak taib la ni ngan effa..hhahahhahah....isshhhhh...dah masuk 4 tahun dah budak ni..geram jew aq nan die ni..mantul lebih...lau ckp dah cm owg tua...mcm2 die ckp nyer....susah2..budak sekarang ni..kalah ibu n abah die...nan aq die takut2 berani jew....sbb aq ni sayang bdak tp da tegas cikit lau buat salah..mgkin 2 cara aq...skrang pika dah jd kakak..so die nampak lebih matang,x terlalu manja cm dlu..tp tetap ligat ...geraaaaaaammmmmmmmmmmmm...lau aq xda nak cr2,lau aq da jd kawan gaduh jew..yg aq ni sk menyakat..hahahahhaha..pika ni hyper active...lau da kwn sebuk x nak tdo....lau abik adik die lg r...tp skrg aq jauh nan die...dah bbln jg r x jumpew....col jew slalu, 2 pon die dah tanye2,ble nak balik.....tgu auntie noy balik yew....




           

ni lak niece aq yg ke 2 ,name die grand jg la...nur adriana nasuha bt taib, ni anak effa nan taib jg la ni...urmmmm...comel gler...die lahir pon same bulan nan aq,bulan 10..ehhehheheheh,,t kita sambut same k cuha....hehehhehe..baby2,rinddddddddddduuuuuuuuu nyer kat kamu..mase ni die x kenal g nan aq..tp die x kisah kot nan smua owg...aq rase die ni seorang yg lemah lembut,x cm kakak die..mgkin sbb name die..n dah beso mesti comel cm auntie noy die ni..excited nak tgu die beso.nak tgk keletah die..pika dah beso sgt, dah x syok sgt.......hehehhehehehhehe...aq balik bulan 3 ni harap2 dah beso dahhhh...excited gler.....

No comments:

Post a Comment