Thursday, 17 February 2011

tentang seseorang

aq nak taip pon x larat ri ni,,otak jam n tangan pon lemah jew..badan sakit2//..urmmmm..nak demam..knp skrg aq leh demam sebulan 2x..aduhhhh..x larat..anti body x kuat kew???n sekarang sering sgt gelap mata, n pening2 lalat.....dugaan apakah lg nak datang..mgkin Allah nak uji aq, n mgkin jg Allah nak hapus dosa2 kecil ku..mg2 cm 2 la..urmm...alhamdulillah..
status blog aq ri ni tentang seseorang...siapakah..????n knp nga die?????urmmmm..panjang cerita nyer....
die dak tempat aq pract ni..tp die dah kije r kat cni..xyah ckp la die orang mane..jd isu nanti...tp skrg memang pon dah jd isu,tp x beso sgt r.hahhahah..pe masaallah die pon aq x tau,,,sengal mengal btul...aq xpaham orang yg cm ni..otak kat lutut kot..pelik sgt pelik r...die yg add aq kat fb ni,ye r aq ingat biasa2 r,owg yg aq kenal je aq approve,so aq approve la..urmmmm...pas2 die chat la kat fb 2...rozi ckp umo die sbaya rozi,ye kew???ntah la..aq pon x nak tau pasal die lebih lanjut,owg cite aq dengar je r.....hurmmm..dr ilp je pon..bukan aq nak ckp ilp x bagus..tp die 2 belagak sgt r,bru pandai autocad je pon,nak ckp aq bodo la..lembab la n seangkatan lg....aikkk..lebih kan die ni,cm terbek jew...sengal jgk,lau die pandai sgt pehal jd installer jew..asal x jd yg lebbih bek???/bgus ke ko????mgkin care didikan die cm 2 kot..owg x leh trima kenyataan mmg cm ni kot..tp kwn2 aq ckp n maksu aq pon ckp,ore tempat die ni mmg cm 2 smua...sk cr masaalah,cr pasal..wat huru hara,,pelik2 jew.....
punce nyer da la 1 hari ni,die leh lak ckp yg die sk kat aq..aq pon relax je r jwb aq dah da pakwe n aq bakal tunangan orang..so paham la keadaan aq..aq just ckp g2 je r....tp die jd kalut lak...bangang x bangang????
n ri isnin ri 2 r mcm2 die ckp aq..die ckp dak2 pract ni smua gedik2..wahhhh..gedik ke kitorang???adakah gedik 2 cm x layan die n just tgk pc slame da kat offiice n wat kije masing2???adkah i2 gedik????mane die blaja erk??hahhahahahhaha..pas2 aq ckp r aq nak blok die..dan2 r die ckp die saje nak uji psycolgy aq..hhahaa...dah aq ngan senyum nyer terus memblok..nyah ko dr friendlist aq...ingat aq heran kew??ingat ko hot????ingat aq ni pew??huh x semudah 2 aq sk kat orang la beb..pakwe lg terbek....x mgkin aq nak lepas kan die cm 2 jew....otak aq x senting lg.......akal cetik btull...ilmu x cukup,lg mau ckp aq cm 2..budus2......g blaja lg la weiii..suh mak ayah ko cr beradap ble berckp dengan orang....n gunakan akal sbelom bcakap.....


No comments:

Post a Comment