Monday, 14 February 2011

monday

menu pg ni jemput2 ikan bilis..hehehehe...senang jew..malas nak masak lauk tuk ri ni..so 2 je la makanan tuk ri ni sampai petang..balik kije t bru masak tuk makan malam,,hehhehe...diet sikit kan..asyik makan jew..

mood ri ni,biasa2 jew....tolong rozi wat kije...byk gle kije die..cian tgk..kusut jew..tolong menolong 2 kan amalan mulia..so x salah pon lau tolong kan.hehhehe..ayat skema lak aq ni..
meh aq share pic kat office..heheheh..

ri ni jg la my lover g balik kg,die kate dah lame x balik kg..urmmmm...cian mak die..balik la syg.tgk2 mak, jgn lupe bg buah tangan n duit kat mak, x byk sikit pon bg la..just ingat kat mak sikit ble senang,jgn susah je ingat kat mak...n sampaikan  salam..2 je la yg selalu aq g tau kat my lover ble die balik kg...ye la... 2 je la mak ayah kita kan...so slagi die masih da ni,berbakti la pada die,mg die x menyesal melahirkan kita..insyaallah...


x lupe jg..ri ni besday abah yg ke 55 tahun..dah semakin tua dah abah..smg makin byk ilmu n amalan..n mg abah sihat sejahtera..amin..


No comments:

Post a Comment