Thursday, 10 February 2011

si SE & si Hitam & hp sweet

si SE
huhuhuhu..sedey la...SE sy dah idup segan mati x mau..urrrmmm...die nak minta yg baru kot...tp lom da rezeki la syg..sabo la dlu..tgu la lg stahun lg..urmmmm....die kejap2 mati2..adoiii...parah la cm ni...my love pon dah tanye knp asyik low jew..adoiii..jwb je r dah minta baru..hhaahahha....
toooooooooooollllong la sy,jgn merajuk yew..sy x boleh lau kamu xda..t sy jd susah at la..so,tolong jgn wat hal tau..t lau sy dah marah, sy kan baling kamu...SE  tolong yew...

si Hitam..

urmmm..si hitam dah sampai kat kl awal bulan 1 ri 2.dr jb ke kl...huh...8 jam kot sampai..kebas woooo..kesian kat my love,kena serahkan si hitam kepada sy..sorry k, t sy pulang la balik pada tuan kamu 2 lepas pract..2 pon lau sy dapat kije kat jb la..wat  mase ni saya pinjam dulu..ye la, sape g nak tolong sy kan..
ri 2 si hitam meragam tau, takut dah sy sal die x leh start..waaaaaaaa...sib la masih kat office,blom gerak g..dak2 office ramai gak la tolong..yg tolong start ramai n yg tolong gelak pon ramai..tp yg tolong tolak g bengkel cume 2 orang jew...pape pon thanks la pada yg tolong 2 yew....thanks ssgt..lau mati tgh jalan, x tau la da orang tolong kew x...risau2.....takut..smua da..tp....Allah selalu da utk menolong hambanya kan..
dr awal tahun hingga ri ni aq blom mandikan si hitam...nek buruk dahhh..xsk2..tp apakan daya,balik pon dah senja..nak kua mmlm takut la, sejak excident ri 2 n x nak la my love risau..x pe2.ptg ni tau sok sy akan antar utk mandikan kamu yew hitam..

hp sweet
si hp ni pon dah da kat pangkuan sy...urmmm..dah sebulan dah sy x sentuh kamu kan..cm ne, besh x da kat orang baru..mesti besh kan...hehehheh..tp kamu dah da kat pangkuan sy sekarang..kamu nyer anak sy x tau la sy letak mane,sy lupa la..hilang dah kot...nak bli mahal..hp sweet ni pon sy perlukan kamu dsisi sy setiap mase, sal kije sy perlukan kamu..ri 2 sy nak install Autocad, tp x bole la..knp la gak nyer..ram beso lg..pppppppppp.ntah la..t la sy try cr driver len..mane tau bole..kamu pon jgn la merajuk2 ngan sy..

hopefully si SE, si Hitam & si hp sweet jgn la merajuk..
 sy sayang kamu

2 comments:

  1. x fhm..triple like :)

    ReplyDelete
  2. SE= SONY ERICSSON
    SI HITAM = BIKE
    SI HP SWEET= MY LAPTOP
    HEHEHEHHEHE

    ReplyDelete